Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικόΑρχή > Τμήματα > Κέντημα

Κέντημα

H COMPUCON από το 1982 έως και σήμερα έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων και λύσεων πληροφορικής για την αγορά του κεντήματος, η οποία υπήρξε και η βασική δραστηριότητα της εταιρίας, χάρη στην οποία έχει σήμερα παρουσία σε 62 χώρες.

 

Τα προϊόντα της COMPUCON είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας σε αντικείμενα όπως η τεχνολογία ψηφιοποίησης και επεξεργασίας εικόνων, ο αυτοματοποιημένος σχεδιασμός και η παραγωγή (CAD/CAM), ο σχεδιασμός ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και συστημάτων καθώς και τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.

 

Το λογισμικό EOS (Embroidery Operating System - Λειτουργικό Σύστημα Κεντήματος) αποτελεί ένα πλήρες σύστημα σχεδιασμού και επεξεργασίας κεντήματος και ταυτόχρονα την πλατφόρμα που υποστηρίζει εξειδικευμένες λύσεις για τους επαγγελματίες του κλάδου.

 

Παράλληλα η COMPUCON δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης και εμπορίας λύσεων σύνδεσης και επικοινωνίας ανάμεσα σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Μηχανές Κεντήματος καθώς και με την αντιπροσώπευση μηχανών κεντήματος στην Ελληνική Αγορά.

Κέντημα Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Compuzine
Get access to past Embroidery Articles.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2023 COMPUCON S.A. All rights reserved.