Επικοινωνία - Υποστήριξη - Compucon Παγκοσμίως
Αναζήτηση 
 ΚέντημαΤηλεματικήInternetLaserΙατρικόΑρχή > Τμήματα > Κέντημα > Προϊόντα > Software > Stitch & Sew

Stitch & Sew

Το Stitch & Sew αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση της Compucon για την αγορά του κεντήματος.

Συνδυάζοντας την εκτεταμένη γνώση και πολυετή εμπειρία της εταιρίας στον χώρο του επαγγελματικού κεντήματος σχεδίασε το Stitch&Sew ως προϊόν προορισμένου και προσαρμοσμένου ειδικά στις ανάγκες νέων επαγγελματιών αλλά και αρχαρίων χρηστών στον χώρο του κεντήματος.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο προϊόν κατασκευής και επεξεργασίας σχεδίων κεντήματος που περιέχει πλήθος εργαλείων και λειτουργιών που συναντώνται μόνο σε επαγγελματικά πακέτα της αγοράς, τα οποία όμως ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα έτσι ώστε να είναι εύκολα και απόλυτα κατανοητά στην χρήση, ακόμα και από αρχάριους.

To Stitch & Sew περιέχει πλήθος ημι-αυτόματων αλλά και πλήρως αυτοματοποιημένων εργαλείων κατασκευής κεντήματος, όπως ολοκληρωμένο περιβάλλον γραμματοσειρών (Lettering), αυτόματη μετατροπή εικόνων σε κέντημα (AutoPunch), αυτόματη μετατροπή φωτογραφίας σε κέντημα (PhotoStitch) κ.α.

Με απλά στη χρήση εργαλεία και πολύ απλές και κατανοητές οδηγίες το Stitch & Sew κάνει την έκφραση της καλλιτεχνικής πλευράς του κάθε ερασιτέχνη και λάτρη του κεντήματος εξαιρετικά εύκολη.

Είτε κατασκευάζει κανείς ένα απλό σχέδιο, είτε δουλεύει σε ένα πιο μεγάλο project το Stitch & Sew περιέχει ότι απαιτείται για εκπληκτικό αποτέλεσμα στο κέντημα.

Το Stitch & Sew κάνει το κέντημα απλή υπόθεση.

 

simply.jpg

Πατείστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Stitch & Sew

Κέντημα Δίκτυο Πωλήσεων
εντοπίστε τον πλησιέστερο διανομέα σας
 
Λίστα Επικοινωνίας
Εγγραφείτε τώρα στη λίστα επικοινωνίας της COMPUCON
 
Compuzine
Get access to past Embroidery Articles.
 
Πολιτική|Όροι Χρήσης|Copyrights|Χάρτης
© 2023 COMPUCON S.A. All rights reserved.